Skip to main content

Interim managers streven elke dag naar topprestaties. Een gezonde geest in een gezond lichaam speelt daarbij een essentiële rol. Het is belangrijk dat we goed voor ons lichaam zorgen en regelmatig aan lichaamsbeweging doen.

Als voorstander van een gezonde levensstijl maak ik dagelijks tijd vrij voor fitness. Fitness training versterkt niet alleen onze fysieke kracht en uithoudingsvermogen, maar verbetert ook de focus en verhoogt de productiviteit. Het stelt mij in staat om uitdagingen met vertrouwen aan te gaan en op mijn best te presteren, zowel persoonlijk als professioneel.

De keuze van de sport is voor mij minder belangrijk dan de toewijding om actief te blijven. Ik doe iets waar ik plezier aan heb. Voor mij is dat fitness, lopen of fietsen maar evengoed een teamsport. Het belangrijkste is om regelmatig te bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging heeft een positieve invloed op zowel mijn mentale als fysieke welzijn, wat uiteindelijk mijn prestaties verbetert.

Take care of your team, and your team will take care of your customers

Philippe Cremie

Leave a Reply