Skip to main content

Ik ben Philippe Cremie, ervaren supply chain professional met een passie voor vastgoed.

Mijn loopbaan als werknemer.

Ik heb gedurende 20 jaar een loopbaan kunnen uitbouwen in diverse management- en directierollen. Dit alles vooral in de wondere wereld van transport, logistiek en supply chain.

Ik heb daarbij leiding gegeven aan kleine en grote teams en begeleidde bedrijven door grote veranderingen.

(U kan daarover meer lezen op mijn LinkedIn pagina.)

En dan in mei 2022…

Na deze eerste loopbaan van 20 jaar dacht ik eraan om een sabbatical in te lassen. Je weet wel, een jaar wat gas terugnemen en nadenken over wat ik de komende 20 jaar zou doen.

Echter had ik die gedachte al na anderhalve dag opgeborgen. Wat zou ik me vervelen na de eerste week, nietwaar?

Maar ik zat natuurlijk wel met die twijfel van welke richting ik zou uitgaan. Weer anderhalve dag later wist ik het. “Ik ga aan de slag als freelance interim manager om bedrijven te helpen!”

Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk kwam het erop neer dat mijn sabbatical van 1 jaar werd herleid naar… 4 dagen. Eén lang weekend zat er maar tussen mijn laatste dag als werknemer en mijn eerste dag als zelfstandige.

Ik ben dus in mei 2022 aan de slag gegaan als business consultant en doe dit nog steeds met veel plezier en passie! Mijn tweede passie is die van het ontwikkelen van vastgoed.

Volg me via een van deze kanalen:

Business Consultant

Business & management

Mijn ervaringen als manager pen ik vooral neer via mijn LinkedIn pagina. Volg me daar dus zeker. Of nog beter, laat ons connecteren!
Vastgoedontwikkelaar

Vastgoedontwikkelaar

Volg mijn vastgoedontwikkelingen via de pagina van mijn vastgoedvennootschap of mijn andere social media!